Information om helbred, sundhed, kost & motion

Her på siden vil vi samle forskellige informationer omkring helbred, sundhed, kost og motion. Det bliver en blanding af egne artikler, gæsteskribenter og henvisninger til gode steder vi finder på nettet og steder vi selv benytter.

Vi arbejder selv på at komme i bedre form og lave reel kostomlægning fra det usunde over til langt mere sundt og varieret mad. Samtidig bliver der indført mere og mere motion i dagligdagen uden at overdrive det fra starten – vi kender alle det med at starte alt for hårdt ud og derfra blive lidt skræmt af forandringen. Det er en fejl vi selv har prøvet og nu vil gøre det i meget roligt tempo og i stedet bruge tid på at dokumenterer resultater og effekter af turen.
Vi har selv taget cyklen op som træningsform og triller næsten dagligt ud i naturen på vores cykler. Vi regner med at beskrive lidt af de ruter vi benytter os af.

Har du forslag til at komme i bedre form generelt – kan være træningsøvelser, kost, ruter i Danmark til løb, gå, cykling mv. Så må du meget gerne smide en kommentar – vi er åbne over for indslag fra gæsterne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *